fbpx

FOTO: V Bratislave neznámy muž ukradol platobné karty. Záhadne zmizli z bytu, zlodej s nimi ihneď platil

Na snímke hľadaný muž a ilustračná snímka policajta. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti v Bratislave potrebujú pomôcť s prípadom, v ktorom neznámy páchateľ bez použitia násilia odcudzil z bytu okrem iného aj bankomatové karty, ktoré následne neoprávnene použil. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti a zároveň žiada o pomoc.

Bratislavskí policajti žiadajú ľudí o pomoc v súvislosti s objasnením skutku, ku ktorému došlo 16. augusta v nočných hodinách na ulici Mlynské Nivy v Bratislave.

Neznámy páchateľ tam bez použitia násilia ukradol z bytu okrem iného aj bankomatové karty, ktoré následne neoprávnene použil. Polícia Bratislavského kraja o tom informovala na sociálnej sieti.

Polícia vyšetruje trestný čin krádeže v súbehu s prečinom neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. Na sociálnej sieti preto zverejnila fotografiu osoby, ktorá by svojimi informáciami vedela prispieť k objasneniu skutku.

Preto vyzýva občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na zverejnených fotografiách, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo kontaktovali na sociálnej sieti.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie