fbpx

Objednal si sexuálne služby, nezaplatil, vlámali sa mu do domu a zbili ho. Žena ho navyše nakazila syfilisom

Muž nezaplatil za sexuálne služby. Zdroj: Freepik

Policajti obvinili 48-ročnú Bratislavčanku Vieru L. spolu s 54-ročným Bratislavčanom Vojtechom P. zo zločinu vydierania spáchaného v súbehu so zločinom porušovania domovej slobody spáchaných formou spolupáchateľstva. Informuje rtvs.sk.

Pár mal fyzicky napadnúť muža, od ktorého požadovali hotovosť za poskytnuté sexuálne služby a odškodné v súvislosti s dopravnou nehodou, ktorú mal poškodený 72-ročný muž spôsobiť.

O udalosti informuje bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Keďže odmietol, Viera spolu s Vojtechom muža fyzicky napadli, pričom ho udierali za použitia teleskopického obuška do viacerých častí tela. Muž následne povolil a v priestoroch jednej z bánk odovzdal Viere finančnú hotovosť vo výške 200 eur,“ priblížil hovorca.

Polícia informovala, že sa zistilo aj spáchanie ďalšieho trestného činu v súvislosti s konaním ženy, ktorá poskytla poškodenému mužovi sexuálne služby napriek tomu, že v čase ich poskytovania mala vedomosť o tom, že trpí aktívnou infekciou ochorenia syfilis.

Žena si preto pripísala na svoj zoznam aj druhé obvinenie. Obvinili ju zo spáchania trestného činu ohrozovania pohlavnou chorobou. V prípade preukázania viny pred súdom jej tak hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie