fbpx

V Košiciach policajti dolapili sexuálneho predátora. Prepadával ženy, chcel znásilniť študentky aj dôchodkyňu

Ilustračné foto. Zdroj: FREEPIK, FACEBOOK/Mestská polícia Žilina

V Košiciach polícia zadržala muža, ktorý sa v priebehu niekoľkých mesiacov dopustil viacerých závažných trestných činov. Cez deň i v noci prepadával osamelé ženy. Jednu dokonca aj olúpil. Polícia ho obvinila zo zločinu sexuálneho násilia a lúpeže.

O tomto prípade informuje denník Korzár s tým, že 44-ročný Martin K. v metropole východu napadol, okradol a chcel sexuálne zneužiť až štyri ženy. Takmer všetky tieto skutky sa stali v nočných hodinách.

Sotil ju do kríkov

Prvého napadnutia sa dopustil ešte minulý rok v novembri, kedy chcel sexuálne zneužiť 28-ročnú ženu. Hodinu po polnoci ju pri jednom z košických gymnázií sotil na zem, do kríkov. „Stiahol jej spodnú časť oblečenia a obchytkával ju. Stále kopala nohami a rukami, muža bila všade, kde dosiahla,“ približuje denník s tým, že napokon ju zachránilo až účelové tvrdenie, že je tehotná.

Študentku brutálne napadol

Druhýkrát iba o týždeň na to napadol len 20-ročnú študentku pred vstupnou bránou do areálu školského internátu. Opäť ju zhodil na zem, ľahol si na ňu, jednou rukou jej zapchal ústa a druhou ju chytal na intímnych miestach. Keď sa študentke podarilo dostať zo zovretia, muž ju začal kopať do nôh i hlavy.

Našťastie, podarilo sa jej ujsť po tom, čo ho presvedčila, že ak ju prestane kopať, ona nebude kričať. Okamžite sa postavila a začala hneď utekať a tým sa od možného ďalšieho utrpenia zachránila.

Ďalšiu aj okradol

Tretiu 27-ročnú ženu, ktorú násilník napadol v decembri, rovno aj okradol. Podľa znenia obvinenia ju sledoval po tom čo vystúpila z autobus MHD. Domov to už mala iba pár krokov.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie