fbpx

FOTO: V Bratislave vypukol požiar. V noci zhoreli dve zaparkované autá (aktualizované)

Snímky z večerného požiaru dvoch áut v Ružinove. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

Obyvateľov Bratislavy nadránom prebudili výbuchy. V mestskej časti Ružinov zhoreli v noci (21.8.) dve autá. Aktuálne informácie o požiari potvrdila aj polícia, ktorá sa už prípadom zaoberá.

Ako prvý o tom informoval portál noviny.sk. Obyvatelia ulice počuli okolo štvrtej hodiny nadránom najprv výbuchy. Od požiaru je aj poškodená časť miestneho domova seniorov. Na miesto už dorazila aj polícia.

Nevylúčili cudzie zavinenie

„Dnes približne o 04.00 hod. boli viaceré policajné hliadky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vyslané na Sklenárovu ulicu do mestskej časti Bratislava – Ružinov, kde došlo k požiaru dvoch motorových vozidiel,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Ďalej polícia priblížila, že podľa doteraz zistených informácií, mal vzniknúť oheň doposiaľ nezisteným spôsobom najprv na vozidle zn. Renault, z ktorého sa mal následne rozšíriť na vozidlo zn. Škoda. Pri požiari nedošlo k zraneniu žiadnej osoby.

„Zisťovateľ príčin požiaru nevylúčil cudzie zavinenie. Presnými príčinami a okolnosťami vzniku požiaru sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II, “ dodala na záver polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie