fbpx

VIDEO: Cyklista si nevšimol zaparkované auto. Narazil doňho na rovnej ceste

Na snímke cyklista, ktorý si nevšimol auto. Zdroj: REPROFOTO FACEEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

Dopravní policajti aktuálne vyšetrujú kurióznu dopravnú nehodu, ktorá sa stala v meste Senica. Cyklista tam z neznámych príčin narazil do auta zaparkovaného na rovnej ceste. Po zrážke ešte „skontroloval situáciu“ a po chvíli opäť nasadol na bicykel a odišiel preč. Informovala o tom polícia v príspevku na sociálnej sieti.

Dopravná nehoda sa stala v pondelok 12. augusta krátko po 16.30 h na Ulici SNP v Senici. Doposiaľ neznámy cyklista išiel po ceste smerom k miestnemu cintorínu. Podľa polície pravdepodobne nesledoval situáciu na ceste.

Narazil do zaparkovaného auta

Totiž pri jednom z rodinných domov pravdepodobne nesledoval situáciu na ceste a zozadu narazil do zaparkovaného auta VW Arteon, ktoré poškodil. Po zrážke „skontroloval situáciu“ a po chvíli opäť nasadol na bicykel a odišiel preč.

Polícia zverejnila na sociálnej sieti video z dopravnej nehody a prosí verejnosť o prípadné informácie. „Ak ste muža na čierno-modrom bicykli s výraznou žltou fľašou spoznali, prípadne máte akékoľvek relevantné informácie k tejto dopravnej nehode, príďte osobne na Okresný dopravný inšpektorát v Senici, zavolajte na bezplatné číslo 158, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB,“ dodala polícia na záver.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie