fbpx

Dramatický návrat z výšky: Lietadlo smerujúce na Cyprus sa muselo vrátiť kvôli náhlej nevoľnosti pilota

Ilustračný obrázok lietadla. Záchranné zložky pripravené na pomoc. zdroj. Pixabay.com, Facebook/Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego "Meditrans" w Warszawie

Dovolenkový raj mali na dosah ruky, lietadlo sa však muselo neplánovane vrátiť. Spoj z Poľska na Cyprus prerušil let kvôli náhlej nevoľnosti pilota, uvádza TN.cz.

 

Let spoločnosti Wizz Air z varšavského Chopinovho letiska na cyperské letisko v Larnake sa v pondelok ráno skončil nečakaným návratom do Poľska. Hovorkyňa letiska Anna Dermontová uviedla pre poľský portál Polsat, že „lietadlo neplánovane pristálo o siedmej hodine ráno s pomocou pracovníkov letiska.

 

Na palube bolo približne 225 pasažierov. Podľa poľských médií mal pilot počas letu stratiť vedomie, hoci túto informáciu hovorca záchranárov nepotvrdil. „Dispečer na miesto vyslal 12 posádok, no nikto našu pomoc nepotreboval,“ uviedli záchranári na svojom Facebooku o 7:40.

 

Neskôr poľské Radio Zet informovalo, že záchranári predsa len zasahovali a pilot skončil v nemocnici. Cestujúci budú na Cyprus dopravení najbližším možným letom.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie