fbpx

Pád na motorke stál život 22-ročného Filipa. TAKÉTO sú detaily nešťastia

Na snímke miesto z tragickej nehody pri ktorej zomrel mladý motorkár. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

V hlavnom meste pred pár dňami zomrel len 22-ročný Filip. O život ho pripravila nešťastná jazda na motorke.

Ako sme Vás už informovali, hrozná dopravná nehoda sa stala vo štvrtok 14. augusta krátko pred 19:30 v hlavnom meste. Mladý motorkár si s partiou vychutnával jazdu na motorke, čo sa mu stalo osudným, píše portál regióny.sk.

„Podľa doterajších informácií 22-ročný vodič motocykla značky Yamaha, z doposiaľ presne nezistených príčin počas jazdy na Ivánskej ceste v blízkosti letiska, stratil kontrolu nad motocyklom a došlo k jeho pádu. Pri ňom utrpel vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla bratislavská krajská polícia v príspevku na sociálnej sieti.

Osudný okamih nešťastia

Filip bol v osudné momenty so svojimi kamarátmi. Spoločne jazdili na ceste medzi diaľnicou a známym obchodným domom s nábytkom. Táto časť cesty nie je dokončená, preto je stále uzavretá. Vo voľnom čase ju využívajú motorkári, priblížila TV JOJ. Podľa zistení televízie mladík údajne skúšal jazdu na zadnom kolese. Aj keď mal mať na hlave prilbu, spadol tak nešťastne, že skončil v bezvedomí.

Hoci na miesto rýchlo prišli záchranári, mladého muža sa už nepodarilo zachrániť. „Operátor tiesňovej linky na miesto okamžite vyslal ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci a začal telefonickú asistovanú neodkladnú resuscitáciu,“ informovala hovorkyňa Operačného strediska ZZS Petra Klimešová.

Osudné miesto láka mnoho motorkárov. „Na tomto mieste ich bohužiaľ vidím denno-denne a vždy sa obávam toho, kedy uvidím takýto status. Úprimnú sústrasť rodine a kamarátom,“ píše Marek.

Adrenalín sa stali teraz Filipovi osudnými. „Píšem ako jeho kamarát od detstva. Mal rád adrenalín a vždy bol aktívny. Bohužiaľ, toto sa mu stalo osudným,“ poznamenal jeho kamarát Daniel.

Filip sa zapísal so sŕdc mnohým. Chýbať bude aj svojej bývalej pedagogičke. „Filipa som učila v prvej triede strednej školy. Bol to šikovný a bystrý chlapec, ktorému ani materinský, ani cudzí jazyk nerobil problém. Veľká škoda mladého života.,“ povedala so smútkom jeho bývalá učiteľka.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie