fbpx

V Čunove došlo k streľbe. Muž viacnásobne postrelil priateľku a spáchal samovraždu, žena skončila v nemocnici (aktualizované)

Na snímke polícia na mieste nešťastia. Zdroj: REPROFOTO TVNOVINY

V bratislavskej mestskej časti Čunovo došlo v nedeľu večer k streľbe. Muž mal najprv viacerými ranami postreliť ženu a následne sa zastreliť. Podľa informácií portálu noviny.sk, muž postrelil svoju priateľku, ktorá bola so zraneniami prevezená do nemocnice.

Aktualizácia 19.8. o 7:25: Ako prvý o incidente informoval portál noviny.sk, podľa ktorého je ulica a okolie uzavretá. Portál tvnoviny.sk píše, že postrelenú ženu na mieste oživovali. Údajne mal 58-ročný muž na svoju 43-ročnú priateľku začať strieľať pred obecným úradom. Predtým ju vraj naháňal. Miestni počuli štyri alebo päť rán. Polícia na sociálnej sieti uviedla, že k streľbe došlo pred 21.00 hod.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti uviedlo, že operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci (RZP) a rýchlej lekárskej pomoci (RLP) k žene, ktorá mala utrpieť viacero poranení po útoku strelnou zbraňou.

„Po prvotnom ošetrení bola pri vedomí transportovaná do nemocnice,“ potvrdilo informácie operačné stredisko s tým, že u 58-ročného muža skonštatoval lekár úmrtie.

Pôvodný článok: K streľbe došlo podľa doterajších informácií na Hraničiarskej ulici. Páchateľ mal najprv z krátkej zbrane postreliť viacerými ranami ženu, následne zbraň použil voči sebe. Zraneniam podľahol. „Žena utrpela viaceré zranenia vyžadujúce si ošetrenie. Iné osoby zranenia neutrpeli,“ uviedol pre TASR bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia v súvislosti so streľbou vykonáva potrebné úkony. Bližšie informácie k prípadu poskytne, keď jej to vyšetrovanie umožní.

Muž bol podľa informácií TV JOJ priateľ ženy, ktorú postrelil.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie