fbpx

Z kina sa stala pobočka Burger Kingu: Doručenie jedla priamo na sedadlo šokovalo všetkých!

Ilustračný obrázok. Zdroj: Pixabay.com

Muž bol označený za „hrdinu“ za to, že si objednal jedlo z Burger Kingu priamo na svoje sedadlo v kine – ale niektorí považujú tento „nevedomý“ čin za úprimne nezábavný, informuje Express.

 

Všetci sme vinní z toho, že si do kina občas prinieseme nejakú sladkosť… že?

V súčasnej kríze životných nákladov je dodatočných 10 libier (11,73 €) za vrecko popcornu bez chuti  jednoducho veľa. Preto sme mnohí prešli na prinášanie vlastných snackov, ktoré zvyčajne zjeme ešte pred začiatkom filmu.

 

Vo väčšine kín v Spojenom kráľovstve je , na rozdiel od Slovenska, povolené prinášať studené občerstvenie. Horúce jedlo, alkohol a aromatické jedlo sú však väčšinou zakázané. Sandra Knopfler, ktorá pracuje v kine v Španielsku, však tvrdí, že niektorí ľudia tieto pravidlá posúvajú príliš ďaleko. „Niekto si objednal jedlo z Burger Kingu a povedal doručovateľovi, do ktorého kina a na aké miesto má ísť,“ povedala Sandra na sieti X (predtým známej ako Twitter).

 

Dodala, že nemá problém s tým, že si niekto prinesie vlastné jedlo do kina, ale otázne je, či by mal mať doručovateľ povolený vstup do miestnosti, aby doručil objednávku. Tisíce užívateľov reagovali v komentároch, pričom mnohí sa smiali na odvahe muža.

Aký génius,“ napísal jeden užívateľ. Iný súhlasil a tvrdil, že muž je „o roky pred všetkými ostatnými“. Tretí dodal: „To je neuveriteľné.

 

Nie všetci však boli z tohto fast-food triku nadšení, pričom mnohí kritizovali milovníka BK za to, že je „sebecký“ a ruší ostatných pri filme.

Musíte byť extrémne netolerantný, aby ste to urobili,“ hneval sa jeden užívateľ. Ďalší súhlasil, kritizujúc: „Toto je dôvod, prečo som nechodil do kina roky, a je to škoda, lebo kino mám rád. Chýba mi, že personál kina kontroloval tieto veci.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie