fbpx

Vystúpenie Macklemora na Lovestreame: Pocta pre slovenský festival

Aj napriek silnému dažďu na festivale Lovestream vystúpil raper Macklemore. Zdroj: čas.sk

Počasie včera organizátorom a návštevníkom festivalu Lovestream neprialo. Po vystúpení skupiny Welshly Arms museli organizátori program po 21.00 hodine prerušiť kvôli blížiacej sa búrke. Po viac ako dvojhodinovej prestávke festival pokračoval aj napriek neutíchajúcemu dažďu a o show sa postaral raper Macklemore, píše čas.sk.

Festival Lovestream včera večer zasiahlo nepriaznivé počasie. Organizátori boli nútení program prerušiť kvôli blížiacej sa búrke, nakoľko môžu železné konštrukcie pódií fungovať ako magnet na blesky. Po viac ako dvojhodinovej pauze však festival pokračoval, no intenzívny däžď neodradil fanúšikov amerického rapera Macklemore, ktorý na pódiu odpálil show so svojimi hitmi ako Can’t Hold Us, Thrift Shop, These Days, Glorious či Summer Days. Z pódia, na ktoré vytiahol dve diváčky, viackrát ďakoval organizátorom, ktorým zložil kompliment, že aj napriek nepriaznivému počasiu bol toto najlepší festival, na ktorom vystupoval.

Záver včerajšieho programu na hlavnom pódiu mal patriť setu dídžejskej dvojici Dimitri Vegas & Like Mike, ktorú tvoria bratia Dimitri a Michael Thivaiosovci. Svoj set však napokon odohrajú až v nedeľu pred vystúpením holandského DJ Tiësta. Jednodňové lístky zakúpené na sobotu tak budú platiť aj v nedeľu. Záverečný tretí deň festivalu sa bude niesť v rytme piesní od interpretov ako nemeckých Fast Boy, talianskej popovej kapely The Kolors, amerického hiphopového speváka Raya Daltona, škótskeho speváka a skladateľa Toma Walkera či rumunskej popovej hviezdy Inny. Na záver sa predstavia už spomínaní dídžeji Dimitri Vegas & Like Mike a holandský DJ a producent Tiësto.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie