fbpx

Tragédia v chorvátskom Vukovare: Len ročné dieťa sa utopilo v detskom bazéne

Ilustračný obrázok. Zdroj: PIxabay.com

15. augusta o 16:10 prijala PZ Vukovar oznámenie o utopení dieťaťa v bazéne na dvore vo Vukovare. Na mieste incidentu tím záchranárov dieťa resuscitoval, no po pokuse o oživenie bolo, žiaľ, vyhlásené za mŕtve, informuje chorvátsky web Jutarnji.

 

Na mieste prebehlo vyšetrovanie, doposiaľ zistenými informáciami neboli preukázané znaky trestného činu. Bolo zistené, že dieťa (1) sa utopilo v detskom bazéne na dvore rodinného domu.

 

Zajtra 16. augusta v Národnej pamätnej nemocnici „Dr. Juraja Njavra“ vo Vukovare bude vykonaná pitva a po zistení všetkých okolností uvedenej udalosti bude podaná osobitná správa príslušnému štátnemu zástupcovi. Vzhľadom na to, že ide o dieťa, polícia nechcela poskytnúť žiadne ďalšie informácie o tejto tragédii. Podľa neoficiálnych informácií sa tragédia stala pravdepodobne vo chvíli nepozornosti.

 

Dieťa bolo v tom čase u rodičov a bazén, kde sa všetko odohralo, je vraj detský, hlboký 30 cm. Údajne sa dieťa vôbec nekúpalo, ale bazén sa zapol.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie