fbpx

Slávna veštica má zrejme mladého nástupcu. „Saša Vanga“ predpovedá koniec vojny na Ukrajine už ČOSKORO

Dvanásťročný nevidiaci chlapec z Ruska menom Saša Sulin si v posledných mesiacoch získal na sociálnych sieťach obrovské množstvo fanúšikov. Stalo sa tak vďaka jeho jedinečnému daru, ktorým podľa jeho matky chlapec oplýva. Vraj sa jedná o malého jasnovidca! Foto: reprofoto/TikTok-Sasha Vanga, X/@PandaDelAmor17

Dvanásťročný nevidiaci chlapec z Ruska menom Saša Sulin si v posledných mesiacoch získal na sociálnych sieťach obrovské množstvo fanúšikov. Stalo sa tak vďaka jeho jedinečnému daru, ktorým podľa jeho matky chlapec oplýva. Vraj sa jedná o malého jasnovidca!

Chlapec Vanga, ako sa Sašovi prezýva, sa narodil dva mesiace pred termínom a počas spackaného cisárskeho rezu utrpel krvácanie do mozgu a došlo k odlúčeniu sietnice. Dôsledkom týchto zranení je to, že od narodenia je nevidiaci a rozvinula sa u neho detská mozgová obrna spolu s ďalšími vývojovými chybami, píše Blesk.

Ani napriek liečbe sa nepodarilo Sašovi zrak vrátiť, mladík sa však so svojím neľahkým osudom vysporiadal naozaj odvážne. Je úplne sebestačný, vie čítať Braillovo písmo a športuje. Pomáha sa tiež starať o mladšieho bračeka, s čím zrejme dopredu počítal. Podľa matky totiž jeho narodenie predpovedal!

Saša podľa nej svoj mystický dar objavil v troch rokoch. Začal jej popisovať svoje údajné minulé životy, rozprával jej tajuplné príbehy o reinkarnácii a občas hovoril hlasom iných ľudí. Netrvalo to dlho a malý Saša začal predpovedať vývoj dôležitých svetových udalostí. Vyslúžil si tým aj svoju prezývku Chlapec Vanga, po legendárnej slepej veštkyni známej ako Baba Vanga.

A čo teda mladý senzibil vlastne predpovedal? Podľa matky vraj vedel o pandémii covidu už asi rok pred jej začiatkom. Začal hovoriť, že nenávidí Čínu a že sa všetci ľudia nakazia injekciami. Čo sa týka výhľadov do budúcnosti, Saša predpovedal napríklad koniec vojny na Ukrajine.

Mier podľa neho zavládne na konci roka 2024, konkrétne v novembri, alebo v decembri. Ešte predtým, niekedy počas septembra, by však podľa neho malo dôjsť k určitým tragickým udalostiam, ktoré by mohli vývoj konfliktu ovplyvniť.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie