fbpx

Zlomeniny, otras mozgu aj vybité zuby. Mladík, ktorý napadol železničiarku sa postavil pred súd

Ilustračná fotografia (Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Nitriansky kraj, Polícia SR - Trnavský kraj)

Mladík (19), ktorý v nedeľu (11. 8.) brutálne zbil zamestnankyňu železníc, sa dnes postavil pred sudcu. Rozhodovalo sa, či bude stíhaný väzobne alebo na slobode.

Začiatkom týždňa šokovala Slovensko správa o brutálnom napadnutí staršej ženy. Policajti stopy zaisťovali niekoľko hodín, informoval portál noviny.sk. 64-ročná žena tam pracovala celý život ako výhybkárka. Popoludní okolo prechádzal mladík. Zamieril si to rovno k nej. Prišiel do domčeka, v ktorom pracuje.

Podľa informácií jej najskôr dával sexuálne návrhy. Žena odmietla a poslala ho preč. Muž sa rozzúril a brutálne na ňu zaútočil. „Neznámy muž napadol našu zamestnankyňu počas pracovnej doby približne o 15:10 hod,“ vyjadrila sa hovorkyňa ŽSR Vladimíra Bahýlová.

Devätnásťročný mladík sa dnes postavil pred súd. Rozhodovalo sa, či bude stíhaný väzobne alebo na slobode. Ivana predviedli z policajnej cely, kde bol od nedele po tom, ako ho policajti bezprostredne po násilnom čine vypátrali.

Spôsobil jej viacero zlomenín, otras mozgu a vybil jej zuby. Žena (60) sa podľa vyjadrenia bojnickej nemocnice bude liečiť viac ako 40 dní, informuje portál tvnoviny.sk.

Sudca bol nekompromisný a mladý muž išiel rovno za mreže. Hrozí mu 10-ročný trest

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie