fbpx

Machala zaútočil na herca Ondríka, ten reagoval: „Mám zbraň, akú VY NIE!“

Vľavo Lukáš Machala, vpravo Milan Ondrík. Zdroj: TASR

Generálny tajomník Ministerstva kultúry SR Lukáš Machala, ktorý sa do širšieho povedomia Slovákov dostal kvôli vyjadreniam o plochej Zemi, zaútočil na herca a člena činohry SND Milana Ondríka. Ten však so svojou reakciou dlho neváhal a Machalovi adresoval tvrdý odkaz, píše čas.sk.

Pravej ruke ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej, Lukášovi Machalovi, sa nepáčili Ondríkove ostré vyjadrenia smerované na aktuálnu vládnu koalíciu. Jeden z najúspešnejších a najznámejších slovenských hercov sa v rozhovore pre Denník N vyjadril, že by „také odporné charaktery, aké nám teraz vládnu, ani nechcel hrať“. Hnevá ho bleskové odvolanie generálneho riaditeľa SND Mateja Drličku. Správa o jeho odvolaní sa k nemu dostala v čase, kedy do kín mieri dlho očakávaný film Miki, kde stvárňuje mafiánskeho bossa Mikuláša Černáka.

Machala je vysokopostavený úradník ministerstva kultúry, ktorý v máji v relácii RTVS Reportéri vyhlásil, že si nie je istý tým, či je Zem plochá alebo guľatá, nakoľko nikdy nebol vo vesmíre. Podľa neho by sa vo vyváženej debate vo verejnoprávnom médiu mali spochybňovať aj rokmi známe a vedecky podložené fakty.

Ondrík v rozhovore prezradil, že keď sledoval minulotýždňovú tlačovku Šimkovičovej a Machalu, začal mať obavy o našu budúcnosť.  „Pretože to sú zlí ľudia. Uvedomil som si to ako herec, ktorý sa snaží čítať charaktery. A v týchto dvoch som nevidel len nejakých politických nominantov, ale zlých ľudí, ktorí klamú,“ povedal otvorene.

Machala na jeho vyjadrenia v príspevku na Telegrame reagoval takto: „Nie je náhodou Milan Ondrík zlý človek a klamár? Toto je ‚demokrat‘? Mr. Milan Ondrík sa tak vcítil do role mafiánskeho bossa Mikiho Černáka, že sa ním už stal aj v súkromí. Naznačuje tým pán Ondrík/Černák, že nabudúce ako správny drsniak vytiahne v záujme ochrany ‚progresívnej slobody a demokracie‘ azda na nás aj zbraň?“ pýtal sa Machala.

Ondrík však s reakciou neváhal a Machalovi adresoval tvrdý odkaz: „Áno, pán Machala, mám zbraň! Volá sa TALENT! Vy takú nemáte, nemali ste a ani nikdy mať nebudete. S pozdravom, Mgr Art Milan Ondrík (zatiaľ stále) člen činohry SND.“

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie