fbpx

V Bratislave dojazdil nepoučiteľný vodič. Opäť si sadol za volant pod vplyvom alkoholu

Na snímke vodič, ktorý opakovane nafúkal počas policajnej kontroly. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

V Bratislave policajná hliadka odhalila opitého vodiča, ktorý mal štyri roky zakázané šoférovať pre alkohol za volantom. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Policajti spozorovali v stredu (14. 8.) krátko pred 21.00 h na Slovnaftskej ulici v Bratislave vozidlo, ktoré počas jazdy nemalo predpísané osvetlenie. Auto preto zastavili a vodiča skontrolovali.

„Počas kontroly bol vodič podrobený aj vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tá skončila s výsledkom 0,88 miligramov na liter alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 1,83 promile,“ priblížila polícia.

Mal zákaz na 4 roky

Zároveň policajti zistili, že muž minulý mesiac jazdil pod vplyvom alkoholu a Mestský súd v Bratislave mu uložil zákaz činnosti viesť motorové vozidlá po dobu štyroch rokov.

Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie, pričom poverený policajt Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia a trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 59-ročnému Marošovi B. z Bratislavy,“ uviedli policajti.

Po vykonaní potrebných úkonov ho umiestnili do cely policajného zaistenia. Vec sa podľa polície realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie