fbpx

V Kolárove policajti zachránili mužovi život. Nezvestný bol 5 dní

Na snímke policajti, ktorí zachránili mužovi život a ilustračná snímka ulice. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Nitriansky kraj, FOTO TASR/Michal Svítok

Rýchly zásah policajtov z Kolárova odvrátil tragédiu. Policajti vykopli dvere na dome a zachránili život mužovi. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Rýchly zásah policajtov z Kolárova v okrese Komárno zachránil život mužovi. Polícia reagovala na oznámenie od občana, ktorý mal obavy o svojho otca. Keďže bol v zahraničí, nemohol situáciu riešiť osobne, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Nevideli ho 5 dní

Susedia muža nevideli päť dní. „Hliadka sa presunula na miesto, kde sa mal nachádzať. Na klopanie a zvonenie nikto nereagoval, kľúč v zámku z vnútornej strany dverí naznačoval, že muž je stále v dome,“ uviedla polícia v príspevku.

Našli ho v kritickom stave

Keďže boli splnené všetky zákonné podmienky na využitie oprávnenia na otvorenie bytu, policajti vykopli dvere. Po vstupe do domu našli muža ležať na podlahe obývacej izby.

Bol pri vedomí, ale v kritickom stave. Nevedel sa hýbať, mal problémy s komunikáciou a bol silne dehydrovaný. Policajti mu poskytli prvú pomoc a privolali rýchlu záchrannú službu, ktorá ho previezla do nemocnice.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie