fbpx

V Jarovniciach 12-ročná sestra napadla nožom brata. Skončil v nemocnici s ranou v hrudi

Ilustračné foto. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR

Nešťastie sa odohralo v jednej rodinnej domácnosti v obci Jarovnice. Údajne išlo len o nešťastnú náhodu. 12-ročné dievča si práve mastilo chlieb maslom, pričom nechtiac bodla brata, keď sa na neho počas hádky zahnala rukou.

Nezvyčajný incident sa stal v Jarovniciach pri Sabinove. Iba 12-ročné dievča počas hádky kuchynským nožom bodlo do hrude svojho o štyri roky staršieho brata. Zranený chlapec skončil v prešovskej nemocnici, píše o tom portál tvnoviny.sk.

Bodla ho do hrude

V murovanom dome býva rodina so štyrmi deťmi. Tie boli v čase incidentu vraj doma samé a medzi sebou sa hádali. Rodičia o tom, čo sa stalo, veľmi rozprávať nechceli. Podľa nich to ale bola nešťastná náhoda. Ich 12-ročná dcéra si práve mastila chlieb maslom, pričom nechtiac bodla svojho 16-ročného brata, keď sa na neho počas hádky zahnala rukou.

Podľa otca by mal mať len malú ranu v hrudníku, no záchranku mu nezavolal. Keď sa vrátil domov, naložil ho do auta a odviezol do nemocnice. Povedal nám len, že jeho stav nie je vážny a v piatok (16. 8.) by ho mali vraj aj prepustiť domov.

Dievča má z toho traumu

Dievča to podľa rodiny zle znáša. Z toho, čo spravila, má traumu.

Rodičia už vypovedali na polícii, ktorá prípad vyšetruje. Ak by sa úmyselné ublíženie na zdraví maloletej podarilo preukázať, trestné stíhanie by museli aj tak zastaviť. V každom prípade sa o túto rodinu budú zaujímať sociálni pracovníci.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie