fbpx

Kramný, ako ho nepoznáte: Popísal, ako ho prvýkrát oslnila Monika. Zbalil ju na diskotéke

Kauza Kramný je sondou do osobnosti a súkromia Petra Kramného. Zdroj: Reprofoto/ Voyo

Jeho emócie sú už od prepuknutia kauzy predmetom debát. Plače Petr Kramný pred kamerou málo, alebo naopak niekedy až príliš teatrálne? Aj v dokumente Kauza Kramný má dvojnásobný vrah, ktorý vinu odmieta, často slzy v očiach, inokedy sa zase prezentuje svojim povestným ľadovým pokojom. Keď ale reč prišla na začiatky s Monikou, ukázal sa vo svetle, v ktorom ho doteraz nikto nepoznal. Informuje expres.cz.

Svoju ženu rozhodne miloval, nepochybujú o tom ani priatelia. Petr Kramný žil s Monikou dlhé roky, mali dcéru Kláru. Veľmi reálny je napokon variant, že práve kvôli až chorobnej žiarlivosti ju mal nakoniec aj s dcérou zavraždiť.

Práve súkromná, intímna linka celého príbehu je predmetom štvrtej epizódy dokumentárnej série Kauza Kramný na Voyu. Filmári to vzali od začiatku. Spýtali sa aj na ich zoznámenie. Kramný sa v tej chvíli ukázal v novom svetle. Žiadne slzy, žiadny temný pokoj.

„Monika chcela byť modelka. Ako každé mladé dievča. Bol som rád, že sa o seba stará, že takto vyzerá, je pekná, krásna. Spomínam si na to, keď som ju prvýkrát videl. To bolo na jednej párty v Karvinej a z celého tanečného parketu ma zaujala najviac. S tým ako tancovala, ako sa pohybovala, aké mala topánky,“ usiloval sa Petr Kramný.

„Prišiel som za ňou a oslovil som ju. Tak sme šli na bar, dali sme si niečo na pitie. Samozrejme telefón mi dala, dali sme si pusu a ona išla domov. No a ja som si asi za dva alebo tri dni spomenul, že niekde v aute mám číslo, tak som jej napísal alebo zavolal a takto to nejako začalo. Takto to začalo…“ dodal až dojatým tónom.

To matka Petra Kramného na svoju nevestu zjavne nespomína v dobrom. Je to cítiť z jej výpovedí v dokumente. Často naznačuje, že Monika nebola žiadny svätúšik, pritom syn pre ňu vraj robil všetko.

„Zariadil celý byt, kým sa Monika k nemu nasťahovala. On vedel, čo to je šetriť, aby mal peniaze na to, že Monika šetriť nemusela. Ale nikto nič nepovedal, my sme z toho mali všetci radosť. Susedky jej toho Petra závideli! Ona sa nasťahovala do zariadeného bytu, všetko mala, auto ju kúpil. Čo chcela, to dostala, no vidíte… vyhlásila.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie