fbpx

FOTO: V Nitre sa zrazili dve osobné autá s kamiónom. Jedna osoba prišla o život (aktualizované)

Snímky z miesta nehody. Zdroj: HaZZ v Nitre

Vážna dopravná nehoda sa stala v Nitre na ceste medzi Lužiankami a staveniskom kruhovej križovatky ciest II/513 a III/1677 Mlynárce – Lužianky. Podľa informácii sa tam zrazili dve osobné autá a kamión. Aktuálne je cesta uzavretá. Z miesta nehody hlásia prvú obeť.

Aktualizácia o 13:20: Podľa najnovších informácií sa pri nehode zranili 4 osoby pričom vozidlo skončilo mimo cesty – pod cestou. Jedna osoba ťažkým zraneniam nakoniec podľahla, pre druhú ťažko zranenú práve pristál vrtuľník. Potvrdila to pre iStream.sk hovorkyňa HaZZ v Nitre, Michaela Gundová.

O život prišla 54-ročná žena

Smutné správy tiež potvrdila aj hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Jana Šinková. O život prišla 54-ročná žena. Pri nehode zasahovali všetky záchranné zložky,

Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo na ceste k zrážke nákladného motorového vozidla Scania a osobného motorového vozidla Škoda Scala. Vo vozidle Škoda Scala sa nachádzali štyri osoby. Dve z nich utrpeli ľahké zranenia, jedna osoba bola s ťažkými zraneniami prevezená leteckou záchrannou službou do nemocnice na ošetrenie. Štvrtá osoba napriek zásahu rýchlej zdravotnej pomoci zraneniam podľahla.

Vykonanou dychovou skúškou nebola zistená prítomnosť alkoholu v dychu účastníkov dopravnej nehody. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania polície.

Snímky z miesta nehody. Zdroj: HaZZ v Nitre

Pôvodný článok: Podľa predbežných informácií sa pri nehode vážne zranili dve osoby, jedna utrpela ľahšie zranenia. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky vrátane záchranárskeho vrtuľníka. Cesta je uzavretá, dopravu riadia policajti.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie