fbpx

Dovolenka pri Baltskom mori pre rodinu skončila tragicky. Muž zomrel pri záchrane dcérky

Dovolenka pri Balte pre rodinu skončila tragicky. Muž zomrel pri záchrane dcérky. Zdroj: Reprofoto/Nordkurier.de

Tragicky skončila dovolenka pre muža, ktorý sa vydal do Baltského mora okúpať so svojou 7-ročnou dcérou. Dievčatko na nafukovačke odvial vietor. Otec sa ju snažil zachrániť, čo sa mu však stalo osudným. Len o pár dní neskôr sa v mori utopila aj 63-ročná žena. Informuje bild.de.

Baltické more si počas pár dní vyžiadalo dva ľudské životy. V utorok polícia informovala o 63-ročnej žene zo spolkovej krajiny Porýnie-Falcko, ktorá zrejme podcenila silu mora na ostrove Uznojom pri hraniciach s Poľskom.

Tím záchranárov bezvládnu ženu vytiahol z vody a snažil sa ju resuscitovať vyše 45 minút. Bohužiaľ neúspešne, uviedol denník Bild.

Len o päť dní skôr si chcel dovolenku pri Baltskom mori užiť rovnako starý muž z nemeckej spolkovej krajiny Meklenbursko-Predné Pomoransko. Muž sa odišiel vykúpať do oblasti Markgrafenheide.

Jeho 7-ročnú dcéru ale okolo 14. hodiny odvial na nafukovačke vietor. Muži sa dievčatko podarilo zachrániť. Sám už ale nemal silu a v mori sa utopil. Policajná hovorkyňa webu Noz oznámila, že muž dotlačil nafukovačku k pobrežiu, aby dcéra dosiahla na breh. Potom sa potopil a aj napriek okamžitej pomoci a pokusom o resuscitáciu zo strany ostatných kúpajúcich sa ho nepodarilo zachrániť.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie