fbpx

VIDEO: Vodič jazdil s takmer 5 promile. Na pumpe ho stopli policajti

Na snímke ilustračné foto policajtov, a opitý muž na pumpe. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

V pondelok (12. 8.) večer 47-ročný vodič nafúkal na čerpacej stanici na Pezinskej ulici 4,6 promile. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Hliadka policajtov Okresného riaditeľstva PZ v Malackách bola na základe oznámenia vyslaná včera (12.08.2024) krátko pred 23.30 h na čerpaciu stanicu na Pezinskej ulici, kde sa mal nachádzať vodič motorového vozidla zjavne pod vplyvom alkoholu.

Policajti po príchode na miesto spozorovali vozidlo zn. Peugeot, odstavené pri budove šikmo cez cestu. K vozidlu pristúpili, pričom z vozidla sa šíril zápach alkoholu a jeho vodič javil známky požitia alkoholu.

„Policajti ho zákonným spôsobom podrobili vykonaniu dychovej skúšky na alkohol, ktorá skončila s výsledkom 2,21 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje hodnotu 4,6 promile (z medicínskeho hľadiska riziko smrteľnej otravy alkoholom)“, priblížila polícia.

„Muž policajtom uviedol, že z dôvodu partnerských nezhôd si privodil stav opitosti, pričom s vozidlom prešiel cez mesto Malacky až na uvedenú čerpaciu stanicu, kde bol zastavený hliadkou,“ dodala polícia.

Muž bol bezodkladne obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Malackách obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 47-ročnému Branislavovi B. z okresu Malacky. Po vznesení obvinenia bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia, vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní.

.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie