fbpx

Modelka chce od Neymara test otcovstva, jej 10-ročná dcéra je vraj jeho

Bývalá maďarská modelka Gabriella Gasparová chce od slávneho futbalistu Neymara test otcovstva. Tvrdí totiž, že jej desaťročná dcéra Jazmin Zoe je práve presláveného Brazílčana. Zdroj: X/ Zoom News, All Things Brazil

Bývalá maďarská modelka Gabriella Gasparová chce od slávneho futbalistu Neymara test otcovstva. Tvrdí totiž, že jej desaťročná dcéra Jazmin Zoe je práve presláveného Brazílčana, s ktorým mala pomer v roku 2013. Útočník Al Hilalu už vraj dokonca poskytol genetický materiál. Informuje Daily Mail.

Tridsaťdvaročný Neymar sa od vlaňajšej jesene zotavuje zo zranenia kolena, okrem toho navyše zažíva perné chvíle aj v osobnom živote. Nedávno sa mu síce narodila dcéra Helena, to ale vyvolalo vlnu fám a polemík.

Dievčatko totiž prišlo na svet veľmi skoro po Mavii, ktorú Brazílčania porodila vlani na jeseň vtedajšia partnerka Bruna Biancardiová. Neymar tak najskôr randil s Maviinou matkou Amandou Kimberlyovou ešte v čase, keď chodil s bývalou priateľkou. S tou ale mal mať zmluvu, že ju môže podvádzať.

Situáciu sa rozhodla využiť podľa Daily Mail  bývalá maďarská modelka Gabriella Gasparová. Tá hovorí, že jej desaťročná dcéra Jazmin Zoe je tiež Neymara. Dvojica sa údajne stretla v roku 2013 v Santa Cruz de La Sierra v Bolívii a prežila spolu krátky románik, ktorý nezostal bez následkov.

Aby exmanekýnka podložila svoje tvrdenie o Neymarovej paternite patričnými dôkazmi, začala vec riešiť s právnikmi a ich prostredníctvom požiadala Brazílčana o to, aby si nechal urobiť test otcovstva. Neúspešne vraj Neymara kontaktovala už v roku 2022, až teraz ale začala vec riešiť súdne a slávny útočník už vraj dokonca poskytol aj genetický materiál.

Ak sa ukáže, že je Jazmin Zoe Gasparová skutočne Neymarovou dcérou, bude jej matka požadovať alimenty vo výške 25 685 libier mesačne. Navyše si chce nechať zaplatiť výživné aj za uplynulých desať rokov dcérskeho života.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie