fbpx

REVOLÚCIA v nabíjaní mobilných telefónov. Plná batéria za päť MINÚT?

Ilustračné foto. Zdroj: Reprofoto/In.mashable.com, Reprofoto/Croma.com

Realme bola prvou značkou, ktorá predstavila technológie rýchleho nabíjania s výkonom 150W a 240W vo svete smartfónov. Podľa nedávnych správ značka teraz vyvinula technológiu rýchleho nabíjania s výkonom 300W.

Dnes značka oficiálne potvrdila, že 14. augusta usporiada v Číne podujatie, kde predstaví nový míľnik v oblasti rýchleho nabíjania, informuje gizmochina.com.

Čo očakávať od technológie rýchleho nabíjania Realme 300W?

Niekoľko značiek smartfónov, vrátane Redmi, údajne vyvinulo technológiu 300W rýchleho nabíjania už minulý rok. Avšak, nedávny trend v priemysle smartfónov sa posunul k ponúkaniu väčších batérií s kapacitou okolo 6 000 mAh, pričom rýchlosť nabíjania sa udržiava na približne 100W. Zdá sa, že Realme bude prvou značkou smartfónov, ktorá oficiálne oznámi technológiu 300W rýchleho nabíjania.

V júni globálny marketingový riaditeľ Realme, Francis Wong, v rozhovore prezradil, že jeho spoločnosť testuje technológiu rýchleho nabíjania s výkonom 300W. Oficiálne detaily o novej technológii rýchleho nabíjania ešte neboli potvrdené. Avšak správy naznačujú, že môže nabiť batériu z 0 na 50 percent za menej ako tri minúty a dosiahnuť 100 percent za približne päť minút.

Momentálne nie je jasné, ktoré z nadchádzajúcich telefónov Realme budú podporovať 300W rýchle nabíjanie. Tento mesiac sa očakáva, že značka uvedie na trh v Číne sériu smartfónov Realme 13 a 13 Pro. Na konci tohto roka predstaví model Realme GT 7 Pro, ktorý bude vybavený novým čipsetom Snapdragon 8 Gen 4. Avšak, pravdepodobne nebude podporovať 300W rýchle nabíjanie.

Aj keď bude technológia 300W rýchleho nabíjania Realme oznámená už budúci týždeň, môže trvať niekoľko mesiacov, kým uvidíme telefón Realme, ktorý ju podporuje.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie