fbpx

Vážna nehoda na D1, motorkár sa zrazil s uvoľneným strešným stanom (aktualizované)

Doprava na diaľnici D1 pri odpočívadle Čataj v smere do Bratislavy je v súvislosti so zrážkou motocyklistu s uvoľneným strešným stanom obmedzená. Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj, ilustračné

Doprava na diaľnici D1 pri odpočívadle Čataj v smere do Bratislavy bola v súvislosti so zrážkou motocyklistu s uvoľneným strešným stanom obmedzená. Úsek je už plne prejazdný.

V piatok popoludní došlo k dopravnej nehode na diaľnici D1 pri odpočívadle Čataj na 35. kilometri v smere do Bratislavy.

Premávka bola vedená v jednom jazdnom pruhu. Na sociálnej sieti o tom informovala bratislavská krajská polícia.

„Motocyklista v dôsledku zrážky utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz vrtuľníkom do jednej z nemocníc. Premávka v uvedenom úseku je vedená v jednom jazdnom pruhu,“ uviedla polícia. Neskôr následky dopravnej nehody odstránili a cesta je už plne prejazdná.

Presné príčiny aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. Zelená vlna STVR na sociálnej sieti priblížila obchádzku, ktorou vodiči mohli obísť nehodu priamo cez odpočívadlo Čataj. „Zdržíte sa 20 minút, smerom na Trnavu stratíte 15 minút,“ spresnila.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie