fbpx

VIDEO: Žena nájdená v lese v Indii sa k stromu pripútala sama. Priznala to polícii

Kumar sa ocitla v núdzi, dochádzali jej peniaze a vypršalo vízum. Podľa vyšetrovateľov je pravdepodobné, že trpela halucináciami. Zdroj: X/BoreCure

O Američanke, ktorá prežila 40 dní v indickej džungli pripútaná reťazou k stromu sme ťa informovali v článku na istream.sk pred niekoľkými dňami. Polícia však začala vyšetrovanie, ktoré ukázalo úplne inú verziu tohto príbehu.

Žena amerického pôvodu nájdená hlboko v lese na západe Indie sa podľa denníkov Metro a The Independent pripútala reťazou k stromu sama. Neskôr to priznala polícii. Pôvodne tvrdila, že ju v lese nechal zomrieť jej bývalý manžel. Polícia začala vyšetrovanie, ale o tom, čo sa skutočne stalo, mala pochybnosti.

Lalita Kayi Kumar (50) polícii po zlepšení zdravotného stavu v nemocnici priznala, že sa lieči na psychiatrii. Tiež uviedla, že si v jednom obchode kúpila zámky a reťaz a k stromu sa priviazala sama, píše Metro.

Kumar sa ocitla v núdzi, dochádzali jej peniaze a vypršalo vízum. Podľa vyšetrovateľov je pravdepodobné, že trpela halucináciami.

Žena vykazovala ťažkú ​​psychózu už počas poskytovania svojej prvej výpovede, napísal The Independent.

Pôvodom Američanku našiel hlboko v lese pri obci Sonurli v štáte Maháraštra pastier dobytka po tom, čo počul hlasné volanie o pomoc.

„Keď som sa k nej dostal, všimol som si, že má jednu nohu priviazanú k stromu. Jačala ako zviera,“ uviedol muž.

Dodal, že zavolal ľudí z dediny a políciu.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie