fbpx

FOTO: Autobus narazil do mostu na diaľnici. Nehoda si vyžiadala najmenej deväť obetí, ďalší sú zranení

Snímka z nehody autobusu. Zdroj: X/Zoom News /AA

Hrozivá dopravná nehoda sa stala ráno neďaleko Ankary. Autobus zo zatiaľ neznámych príčin narazil na diaľnici do mostu. Najmenej deväť ľudí zomrelo a 26 ďalších utrpelo zranenia, informuje agentúra Anadolu.

Niektoré miestne médiá píšu o 11 mŕtvych. Autobus, ktorý podľa Anadolu patril spoločnosti Öz Agri Seç Turizm, zo zatiaľ neznámych príčin skoré ráno narazil na diaľnici do mosta.

Autobus, ktorý podľa Anadolu patril spoločnosti Öz Agri Seç Turizm, zo zatiaľ neznámych príčin skoro ráno narazil na diaľnici do mosta. Nehoda sa stala okolo 05: 00 miestneho řčasu (04: 00 SELČ) ráno miestneho času na ceste z Eskişehiru do Ankary.

Guvernér provincie Ankara Vasip Şahin uviedol, že na mieste nehody neboli známky toho, že by vodič brzdil. Podľa Şahina asi zaspal, príčina nehody sa vyšetruje.

Na miesto dorazil veľký počet záchranárov a hasiči. Na snímkach z miesta nehody, ktoré zverejnila Anadolu, je vidieť úplne zničený autobus.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie