fbpx

V Bratislave muž zmlátil do krvi poslanca až stratil vedomie. Mal šokujúci dôvod, TAKÁTO je reakcia polície

Ilustračné foto. Zdroj: ISTOCK/nito100, Vesnaandjic

Poslanec mestskej časti v Bratislave sa nedávno zveril na sociálnej sieti s hrozným zážitkom. Pri svojom dome upozornil muža na vec, ktorou to celé začalo. A zašlo to až do takej situácie, až napokon skončil poslanec s mnohými zraneniami v nemocnici.

Peter, ktorý je aj poslancom mestskej časti v Bratislave, sa podelil na sociálnej sieti. Ako uviedol, v sobotu 3. augusta bol na stavbe svojho domu v Bratislave. Zrazu spolu s manželkou zazreli muža so psom pri svojej garáži. Veľmi nepríjemné dôsledky malo pre Petra z Bratislavy to, keď neznámeho muža upozornila na exkrementy, ktoré zanechal jeho pes. Namiesto ich odstránenia, Petra fyzicky napadol, píše portál zoznam.sk.

Pes vykonal potrebu, no majiteľ tam exkrementy nechal a chcel odísť. „Bežal som za majiteľom, či si to vie pozbierať,“uvádza Peter. Majiteľ psa to však mal razantne odmietnuť so slovami: „Nie, neurobím. Načo by som to robil?“

Búšil doň, až stratil vedomie

Peter sa rozhodol vytiahnuť telefón a natočiť si muža na video. Chcel mať zaznamenané, že muž nezbiera po svojom psovi exkrementy. V tom momente ho muž fyzicky napadol. Zahnal sa na nič netušiaceho Petra a vyrazil mu telefón z ruky. „Toto je posledná vec, čo si pamätám,“ dodal.

Keď sa Peter prebral, bol asi dva metre od miesta, kde predtým stál. Muž nad ním sa ho snažil znova udierať do hlavy, a potom ho kopal do chrbta.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie