fbpx

Bojovník Attila Végh šokoval slovami: K TOMUTO sa priznal

Na snímke Attila Végh. Zdroj: REPROFOTO INSTAGRAM/Attila Végh

Majster zmiešaných bojových umení Attila Végh najnovšie zaskočil fanúšikov. Na svojej sociálnej sieti sa priznal so šokujúcimi slovami. Nakoniec z toho vysvitlo, že išlo iba o vtip.

Végh je stelesnením mužskej sily. Má za sebou nespočetné množstvo vyhratých zápasov v klietke MMA. A ako jediný bojovník z Česka a Slovenska sa môže pýšiť titulom šampióna Bellatoru v poloťažkej váhe. Testosterón z neho doslova sála. Lenže o to šokujúcejší je jeho najnovší príspevok na sociálnej sieti Instagram.

Na snímke Attila Végh. Zdroj: REPROFOTO INSTAGRAM/Attila Végh

Tam zápasník zverejnil video s nápisom: „Môj príbeh,“ no a slová, ktoré pokračovali za tým, mnohým doslova vyrazili mnohým dych. „Pred mnohými rokmi som bol chlapec uväznený v ženskom tele,“ napísal k záberom, na ktorých sa prísnym pohľadom pozerá do kamery.

Video zakončuje pohľad na ultrazvuk, čím priznal, že išlo len o „vtip s dvojzmyslom“, a teda žiadne veľké odhalenie sa nekoná.

Na snímke Attila Végh. Zdroj: REPROFOTO INSTAGRAM/Attila Végh
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie