fbpx

Dovolenka sa zmenila na nočnú moru. Na mieste ju čakala špina, hnus a chrobáky na jedle

Hnus, špina a chrobáky na jedle. Zdroj: Facebok/ P.B

Kuba, to sú horúce rytmy rumby a salsy, vzácne ručne šúľané cigary a originálne miešané nápoje z rumu. Kuba, to je tropické slnko a nádherné pláže s bielym a jemným pieskom. Na prvý pohľad sa zdalo, že dovolenka na tomto mieste bude pre návštevníčku výnimočná, no realita bola úplne iná.

Za kubánsky sen zaplatila 4 tisíc eur. Po príchode do hotela však čakal na Slovenku Petronelu poriadny šok a zdesenie. Jej cesta do exotiky sa zmenila na zlý sen, keď uvidela špinu, poškodený starý nábytok a po jedle jej behali chrobáky.

O svoju nepríjemnú skúsenosť sa nahnevaná Slovenka rozhodla podeliť na sociálnej sieti v skupine Cestovateľská Poradňa, kde tiež zverejnila fotky z hotela Memories Paraiso na Kube.

Na priložených fotografiách ukázala starý rozbitý nábytok, špinavú zem, nevyčistenú toaletu a nevyhovujúcu čistotu v hotelovom bazéne.

Nedá mi to, musím sem pridať svoje hodnotenie dovolenky na Kube. Hlavne to prečo nejazdiť s cestovkou! Vraj je toto štandard za takmer 4-tisíc eur,“ napísala zákazníčka, ktorá ale názov cestovnej kancelárie nekonkretizovala.

Údajne má ísť o jedinú spoločnosť, ktorá z Bratislavy lieta novým lietadlom.

„A podotýkam, že ak vám po jedle chodia chrobáky, ktoré roznášajú salmonelu a podobne, tak to nie je 2× príjemná záležitosť,“ dodala.

Jej skúsenosť z pobytu na Kube má slúžiť ako varovanie pre ostatných cestovateľov, aby si starostlivo vyberali svoje destinácie a spoločnosti, s ktorými cestujú, aby sa vyhli podobným nepríjemným zážitkom.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie